cartell_XIII_motocros_Reguers

El proper diumenge, 29 de juny, es disputarà al circuit d’MX d’els Reguers (Tortosa), el XIIIè Motocròs d’Els Reguers.

Aquesta serà la primera prova de la recent creada Lliga Catalana de Motocròs, que impulsa la Federació Catalana de Motociclisme. Aquesta competició vol fomentar la participació de pilots més aficionats i per aquest motiu a part de poder participar amb llicència homologada o catalana, també es podrà utilitzar la llicència social.

Les categories que podran participar a la cursa són: MX-Obert, MX-1, MX2, MX3, MX4 i MX-5. A partir de les 9:00h. del matí començaran els entrenaments , i, seguidament, es disputaran dues mànegues per categoria.

L’organització de la prova és fruit de la col•laboració del Moto Club Tot Motor d’Els Reguers i del Moto Club Roquetes.

Recordeu també que els dies 15 i 21 de juny hi hauran entrenaments concertats.

També cal destacar la nombrosa participació de pilots dels clubs de les Terres de l’Ebre. Els pilots del Moto Club Roquetes Pau Doñate en categoria MX-Obert i Dani Royo en MX-3 defensaran el títol aconseguit l’any passat. Recordem que en l’edició passada els guanyadors a la cursa dels Reguers van ser: Eugeni Majó en categoria MX1; Marc Sans en categoria MX2; Pau Doñate en categoria MX-Obert; Dani Royo en categoria MX3; Eduardo Torrente en categoria MX4 i Angel Perales en categotria MX-5.

Aquest campionat consta de 4 proves que es realitzaran al circuit d’MX d’Els Reguers (Tortosa – Tarragona -), circuit MX Vallgorguina (Vallgorguina – Barcelona -), circuit d’MX l’Oriola (Amposta – Tarragona -) i circuit Can Taulé (Súria – Barcelona-).

I cal també destacar que es tracta de la cursa de motocròs del circuit del català amb més públic assistent.

Us esperem, teniu l’espectacle assegurat !!!

Més informació:

http://www.fcm.cat/webNova/ca/competicio/15309
http://www.motoclubroquetes.com
http://www.facebook.com/mcroquetes
motoclubroquetes@gmail.com