El circuit MX d’Els Reguers, després d’una llarga història, amb la disputa de 9 Campionats de Catalunya de Motocross, des del 2013, torna a formar part dels circuits homologats per la Federació Catalana de Motociclisme. Al principi va començar essent un petit circuit de poble i poc a poc hem anat guanyant terreny en el món de la competició del Motocròs.

Aquests esdeveniments són molt importants per la nostra regió ja que donen renom a la nostra comarca. Igualment, és important tan pels organitzadors com pels pilots, ja que proves d’aquestes magnituds comporten molt esforç per a poder estar al nivell que requereixen i poder ser reconeguts a nivell estatal.

La primera cursa del re-inaugurat traçat serà el dia 29 de setembre de 2013 amb la disputa de la primera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs.

La re-inaguració ha estat possible gràcies a l’acord entre el Moto Club Roquetes i el Moto Club Tot Motor Els Reguers, que amb l’esforç i dedicació ha fet possible tornar l’afició de l’Off Road en general i l’MX en particular a les Terres de l’Ebre.

Es ve celebrant un entrenament oficial  cada mes, un entranament setmanal entre setmana només per als socis i esporàdicament es fan altres activitats.

circuitMXElsReguers