Aquest diumenge 13 d’agost de 2017 el Moto Club Roquetes va celebrar la XIX Pujada als Ports per a Motos Clàssiques. Podem dir que va ser un èxit amb una xifra de 86 participants. Ens van acompanyar motoristes de les comarques de les Terres de l’Ebre, Lleida i Barcelona.

Vam tornar a reviure anys passats contemplant motos de l’època com poden ser de les marques Derbi, Montesa, MotoVespa, Bultaco, Ossa i Derbi, així com Suzuki, Honda, BMW, Puig….

Volem agrair la col·laboració de la Policia Local de Roquetes que ens va poder acompanyar fins l’acabament del terme municipal. A partir d’aquí, les motocicletes havien d’assumir el repte de la pujada. Cap moto va patir cap incidència. Un cop al restaurant es va servir un esmorzar que ben bé es podia tractar d’un dinar.

Seguidament es van fer l’entrega de trofeus:

  • A la moto més antiga: una Montesa Brio 91 del any 1958 de Josep Ramón Serret López, veí de Jesús.
  • A la moto mes ben restaurada: una Derbi Antorxa del any 1963, de Alex Gauschs del Castillo, veí de Tortosa. Amb el premi d’aquesta moto es va voler fer un petit homenatge al pilot Angel Nieto.
  • A la moto vinguda de més lluny: una Bultaco Metralla de l’any 1962, d’Alfons Escola Clua, vei de Mollerussa (Lleida).

A la baixada es va fer un refrigeri molt complet al bar Lo Cau de La Reina, a Roquetes.

Des del Moto Club Roquetes estem molt satisfets del resultat d’aquesta XIX Pujada, ja que la gent va quedar molt satisfeta. Ja estem pensant en la de l’any vinent. També comentar a aquelles persones que disposen d’alguna moto clàssica en desús, que tenen un any per poder-la restaurar i assistir a la que serà la XX  Pujada als Ports.

Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes, Antena Caro, Roquetes Comunicació, Diari de Tarragona, Restaurant del Port, Guzzi Motobox, bar Lo Cau de La Reina, Carlos Tal i sobretot a totes  les persones que varen vindre a la XIX Pujada als Ports per a motos clàssiques, ja que sense elles no es podria fer.

Gràcies a tots, i fins l’any que ve!!.