pujada_Ports_clàssiques_2016_001Aquest diumenge 14 d’agost del 2016, el Moto Club Roquetes va celebrar la XVIII Pujada als Ports per a Motos Clàssiques.  Podem dir que va ser un èxit , amb la xifra de 74 participants en aquesta XVIII edició.

Ens van acompanyar motoristes de les comarques de les Terres de l’Ebre ( Tortosa, Roquetes, Jesús, L’Ampolla, Gandesa, Tivissa,Santa Barbara, Campredó…).

Vam tornar a reviure anys passats contemplant motos de l’època com poden ser de les marques Montesa, MotoVespa, , Bultaco, , Ossa i Derbi,Suzuki,Honda, BMW R100, Puig….

Agrair la col·laboració de la Policia Local de Roquetes que ens va poder acompanyar fins l’acabament del terme municipal. A partir d’aquí, les motocicletes havien d’assumir el repte de la pujada. Un cop al restaurant es va servir un esmorzar que ben bé es podia tractar d’un dinar.

Seguidament es van fer l’entrega de trofeus:

  • A la moto més antiga: A una vespa del any 1962 de Josep Ramón Gisbert, veí de
    Tortosa.
  • A la moto mes ben restaurada: A una vespa del any 1964, de Dani Forés, veí de
    Tortosa.
  • A la moto vinguda de més lluny: Va ser per a dos companys que varen baixar de Tivissa.

Des del Moto Club Roquetes estem satisfets del transcórrer de la XVIII Pujada, i ja estem pensant en la de l’any vinent. També comentar a aquelles persones que disposen d’alguna moto clàssica en desús, que tenen un any per poder-la restaurar i assistir a la que serà la XIX Pujada als Ports.

Agraïm la col.laboració de l’Ajuntament de Roquetes, Antena Caro, Roquetes Comunicació, Diari de Tarragona, Restaurant del Port, Guzzi Motobox, Forés & Cid, Carlos Tal i Toscà i sobretot en les persones que varen vindre a la XVIII Pujada als Ports per a motos clàssiques, sense elles no es podria fer.

Podeu veure més fotos clicant aquí.

Gràcies a tots, i fins l’any que ve.